Toernooi: 1 september 2018

De Corvers Toernooi: 1 september 2018

Op zaterdag 1 september 2018 zal er op de velden van De Corvers weer een groot toernooi plaatsvinden. Het toernooi wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd en belooft wederom een gezellige aftrap van het korfbalseizoen te worden. Graag nodigen wij jullie dan ook uit om deel te nemen als speler of als scheidsrechter. Aansluitend aan het toernooi zal er een barbecue worden georganiseerd

Het toernooi
Het toernooi vindt plaats op de grasvelden van De Corvers. Wij hebben hier plaats voor een ruim aantal teams. Het toernooi is voor alle leeftijdscategorieën, zelfs voor de recreanten. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen er verschillende poules worden gemaakt.

De barbecue
Ook dit jaar zal er weer een gezellige barbecue na afloop van het toernooi worden gerganiseerd. We hebben dit jaar 2 pakketten waar je uit kunt kiezen, beide pakketten geven ook toegang tot de saladebar, patat en stokbrood.
– Klein pakket voor €6,-: 2 stuks vlees
– Groot pakket voor €10,-: 4 stuks vlees

Scheidsrechters
Als scheidsrechter zal je verspreid over de dag een aantal wedstrijden fluiten. De aangemelde scheidsrechters krijgen van ons een gratis barbecue pakket en een aantal consumpties!

Geïnteresseerd?
Geef je dan op door mailtje naar toernooi@decorvers.nl te sturen!