Zaterdag 22 juni familietoernooi en de afsluitende barbecue info

Zaterdag 22 juni is het familietoernooi en de afsluitende barbecue. De Activiteitencommissie heeft er zin in!

Vanaf 11.30 is per team een envelop met alle informatie en de bonnetjes voor de barbecue op te halen bij de bar. Een groot barbecuepakket kost € 11,50; een klein pakket € 7,00. Het bedrag is per team te pinnen bij het afhalen van de bonnetjes. Ook tussen 17 en 18 uur kun je de barbecuebonnetjes ophalen, voor de mensen die niet meedoen met het toernooi.

We verwachten dat vanaf 11.50 de eerste teams klaar gaan staan voor de eerste wedstrijd. Neem vooral een kleed mee om tussen de wedstrijden door te kunnen ontspannen!

Gedurende de dag speel je met je team vier wedstrijden. Er wordt gespeeld op een veld met twee vakken. Als de bal in het andere vak is, mag er onbeperkt door gewisseld worden. Elke wedstrijd duurt 2×12 minuten. Tussen de twee helften door is er tijd voor drie minuten rust, en ook tussen de wedstrijden is er drie minuten de tijd om je op te stellen. Als team ben je ook een aantal keer ingedeeld om te fluiten. Het is aangeraden om een teamgenootje van de scheidsrechter in te schakelen om de tijd en stand bij te houden.

Zorg dat je voor je wedstrijd op tijd klaar staat om te kunnen beginnen aan de wedstrijd!

Om 16.55 eindigt de laatste wedstrijd, met aansluitend de prijsuitreiking. Na 17 uur wordt de zeepbaan klaargelegd, mits het lekker weer is. Om 18 uur beginnen we met de barbecue, als afsluiting van het seizoen.

De Activiteitencommissie kijkt uit naar een gezellige dag met hopelijk zonnig weer, tot zaterdag!